трислоен паркет Таркет и Барлинек

 

От богатството на природата е почерпена топлата емоция, която дървото олицетворява  и е превърната в  красива и голяма гама трислоен паркет.
Непринудена изисканост и красота лъха от подовете с трислоен паркет. Тези паркети  излъчват  характерен чар и красота.


Трислойният паркет е много близък до стандартната дървена дъска. Ламелата трислоен  паркет е с най-високо качество,на приемлива цена. Направена е от естествена дървесина, която не се поддава на изменения. Всяка ламела се състои от 3 пласта истинско дърво, които са скрепени здраво един към друг, от където и идва името му – трислоен паркет. Най-горният и видим след поставянето на пода слой е от качествено дърво – дъб, бук, череша, орех и други.


При трислойният паркет е обработен  най-горният слой – фабрично изциклен  и лакиран. Многобройните слоеве лак, нанесени фабрично на всяка  ламела  допринасят за здравината на покритието. От друга страна при тази обработка се  получава  завършен продукт и  така може да изберете най подходящият за вас цвят и нюанс.Трислоен паркет Tarkett

Ето какво казва производителя:

„С избора на трислоен паркет Tarkett Вие инвестирате в комфорта и здравето на Вашето семейство. Най-усъвършенстваните технологии ни позволиха да подобрим естествените характеристики на дървото. Нашите подове имат напълно безвредни лакове на водна основа, които не само запазват пода, но и здравето на семейството Ви.“

 

За  всеки случай, за всяка стая -колекция трислоен паркет Samba!


Вдъхновяващата колекция трислоен паркет Таркет, в която са включени 10 красиви декора  


Размери на ламела трислоен паркет: дължина 1123мм, ширина- 194мм, дебелина-14мм

Разгледайте колекция Самба

 

колекция трислоен паркет Salsa

 Размери на ламела трислоен паркет: дължина 2272мм, ширина- 192мм, дебелина-14мм

 

 


30 стилни декора от бук, дъб, орех, ясен и екзотични видове като ятоба и венге Ви предлагат широк асортимент от цветове и настроения за Вашият семеен оазис.Колекцията с отличен баленс трислоен паркет цени.

 

колекция трислоен паркет Europlank, Sinteros

Размери на ламела трислоен паркет: дължина 2272мм, ширина- 192мм, дебелина-14мм


Всички декори трислоен паркет

Магазини Лазур- трислоен паркет в София. Качествените решения за вашия под!

 

За да ПОРЪЧАТЕ ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ или отправите запитване към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!