ЛАМИНАТ 12 мм


Ламинатите с дебелина 12 милиметра се предлагат и, разбира се произвеждат стандартно с покритието, което се означава като АС - 5, клас 33. Този качествен ламинат е за онези от Вас, които биха искали и очакват възможно най- рядко да се налага да занимават често с ремонтни дейности и подмяната на пода у дома. Това е може би за сега ламинатът, произведен с най- високата устойчивост на износване. Ламинираният паркет 12 мм клас 33 АС - 5 е подходящ за подовете, където има много голямо и сериозно натоварване. Те са предвидени и може да бъдат монтирани също така в търговски площи и в хотели. Подходящи са за ресторанти и за другите подобни помещения, при които натоварването на пода е голямо.

При ламинатите от този клас и дебелина не биха се образували петна или драскотини. При ламинати 12 мм повърхността му остава непроменена в продължение на дълги години. Ако след няколко години решите да направите разместване на мебелите, бъдете сигурни, че на местата където е имало тежки мебели няма да има разлика или деформация сравнено с другите места на помещението. Дори, ако случайно падне на пода запалена цигара, тя няма да причини никаква вреда на покритието – всички следи от цигарата лесно могат да премахнат с влажна гъба.

 

Поради дебелината на този ламинат – 12 милиметра е увеличена съответно дебелината на основният слой на ламелата, което осигурява и по-висока здравина, шумоизолация и топлоизолация на тези ламинати.
Така че, ако имате нужда от най-трайната настилка - направете своя избор от предлаганите ламиниран паркет 12 мм клас 33.

В магазини Лазур паркети предлагаме от следните ламинати 12 мм АС- 5 клас 33 :

-4 цвята ламинат Krono original с цена лева за квадратен метър над 15 цвята ламинати Kronotex на цени от лева за квадратен метър

- 9 цвята ламинати Epi Floring на цени от лева за квадратен метър

В тези цени са включени :
- ламинат 10 мм
-монтажа на ламиниран паркет
- подложка с дебелина 2 мм
- транспортът в рамките на град София.

Цените са актуални при покупка на над 15 квадратни метра ламиниран паркет.

В магазини Лазур паркети Вие може да поръчате повече от 25 декора ламинати 12 мм на конкурентни цени !


За да ПОРЪЧАТЕ ЛАМИНАТ 12 мм или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!