ВРАТИ

 

За нас от Лазур паркети е удоволствие да Ви представим едно голямо и подбрано разнообразие от интериорни и алуминиеви врати, както и голям избор от входни, блиндирани врати.


БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

Избирайки блиндираната врата за Вашият дом, то трябва да се убедите, че отговарят на няколко важни изисквания. На челно място може би трябва да търсите висока степен на защита за Вашият дом. Друга основна функция, също важна при избиране на блиндирана врата - нуждата от високо ниво на топлинна и качествена шумоизолация. Освен тези чисто технически характеристики, то за външната блиндирана врата може да изберете и смарт дръжка, смарт патрон и / или смарт звънец, така че да се сдобиете със смарт врата трябва да изглежда и разбира се естетично, да е в унисон от една страна с интериорните врати, а така и също с целия Ви интериор и да бъдете в крак със сигурността и удобството на умните устройства.


ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Макар основната функция за интериорните врати е че служат за обособяването на различните помещения, те също така служат и за украса на всяка стая. Ние цлим и очакваме да се впишат подходящо във всеки конкретен интериор по възможно най-добрият и естествен начин. Би трябвало да съобразите вратите си както с вкусът Ви, то и със стила на жилището , като модели а така съобразете цветовото. Обмислете и преценете добре и внимателно какви врати искате – дали плътни или например със стъкло и колко голямо остъкление ви харесва. В повечето случаи за спални помещения се поставят напълно плътни врати или врати с малко остъкление. За хол и кухня модела на вратата зависи от Вашият вкус и личните Би предпочитания. Не пренебрегвайте и избора на врата за баня. В повечето случаи врата за баня е може би най- добре и обичайно да се поръча алуминиева, в цвета на интериорните или неутрално бяла.

 

Може би да изберете подходящият цвят за вратите е най-трудният момент. Какво да съобразите при изберане на цвят - към подовите настилки, мебелите, стените или дограмата ? Какво, вариант е ако вратата се избира по мебелите – то трябва ли да си закупите мебели във всичките стаи с един и същи цвят ?

В действителност и на практика няма конкретни правила за съчетаване на цвета на вратите в интериора. Когато става въпрос за дизайн, то най добре е да оставите дизайнерските стандарти и съвети на по заден план. Поставете първо въображението Ви и добрият Ви вкус.

 

Още относно интериор, дизайн и вратите :

- Няма дизайнерски правила, които да гласят, че цветовете на пода Ви и на вратите трябва задължително да бъде един и същ !
- Цветът на всяка една врата може и е допустимо да бъде контрастна с цветовете на пода.
-Цветовете на вратите Ви е добре, препоръчително и приятно да съвпада с цветове на мебелите, но не е стандартно или задължително.
- Врати може би е подходящо да комбинирате и съобразите като цветове само с цветът на дограмата. Какво по- класическо, лесно и красиво има от това - за цялата къща прозорците и вратите да са един цвят.

В магазини Лазур предлагаме качествени врати и на конкурентни цени и устройства за смарт врата, а съчетанието на подходящ цвят с подходящият модел оставяме на вас!

 

За да ПОРЪЧАТЕ ВРАТИ или направите запитване към Лазур паркети, използвайте имейла ни за КОНТАКТ или се обадете !