ТЕКСТИЛНИ ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

 

Искате ли да промените бързо външният вид на дома си или стаята си, с помощта на вертикалните щори от плат? С нас е много лесно! Всички вертикални щори от текстил, които предлагаме в магазини Лазур ще ви помогнат не само да завършите интериора си, но и да създадете уникален дизайн за всяка стая. Тези щори са много популярни най-вече заради стилният си и елегантен външен вид. Тези щори са перфектната алтернатива на завесите и пердета. Това е много логично, тъй като текстилните щори се характеризират с множеството от цветове и от десени. Вие може би със сигурност ще може да изберете най- подходящите за Вас щори, които със сигурност ще се съчетаят с интериора ви перфектно.

 

При този вид щори потокът на светлина може да се регулира чрез механизъм,който извършва завъртане на ламелите около оста им. Освен това всяка щора има и механизъм,чрез който щората може да се събира в единият край или да се разделя на две –по средата или в двата края.

 

Посредством корниза, текстилните щори могат да се монтират към таван или на стена.
В нашите магазини вертикалните  щори се предлагат по индивидуална поръчка – изработват се по вашите размери и в цвят по Ваш избор !


За да >ПОРЪЧАТЕ ВЕРТИКАЛНИ ТЕКСТИЛНИ ЩОРИ по Ваши размери или отправите питания към магазини Лазур, използвайте формата за контакти или ни се обадете!

 

Цветове на текстилни щори : Предлагаме избор от 80 цвята на текстила, както и възможност за всякаква комбинация из между тях. Цвета на корниза е бял.
Също така можете да поръчате и ФОТО ЩОРИ - като представители за София на щори Софи, то имаме удоволствието да предложим изработка, както доставката и монтаж на фотощори. Фотощори може да поръчате както от каталога ни, така и по Ваш проект или снимка.

Цени на хоризонтални щори :

Може бързо и лесно да сметнете цената на вашата щора- премервате широчината и  преценявате дължината (до къде на долу да стига щората)и намирате квадратурата (умножавате широчина по дължина , в метри)
Цената на всяка хоризонтална щора  се формира  като сума от цена на корниз и цена на текстил.

Цена на корниз и планки за закрепване към таван – 24 лв. за линеен  метър .
Цена на плат :


ПЛАТ

ЦЕНА НА КВ.М.

SH 89

ШАНТУНГ

11 лв.

94…

ПОЛИ

11 лв.

50…

КОРА

11 лв.

66...

РАЙ

13 лв.

92...

ДЖЕНИ

13 лв.

55...

ВАНЕСА

16 лв.

82...

САНДРА

16 лв.

67...

СОФИ

16 лв.

69...

ВЕСНА

16 лв.

68...

ДЕНИСА

16 лв.

96...

БЕАТА

16 лв.

90...

МАРИНА

16 лв.

98...

ВИОЛА

16 лв.


Ако желаете и имате нужда, може да си поръчате допълнително :
планки за закрепване към стена – 2лв. за брой
Гаранция – 2 години
Срок за изпълнение – 7 работни дни

Вижте всички цветове на вертикални щори с цени

 

Цени на ТЕКСТИЛНИ ФОТОЩОРИ - 48 лв / м2
Цена на корниз и планки за закрепване към таван – 24 лв. за линеен  метър .

Цена за доставка до ваш адрес в рамките на София – 10 лв
Цена за монтаж на хоризонтални  щори – 3 лв. за линеен метър

 

ПОВЕЧЕ ЗА ТЕКСТИЛНИТЕ ФОТО ЩОРИ

 

За да ПОРЪЧАТЕ ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ по Ваши размери или отправите запитване към магазини Лазур, използвайте формата за контакти или просто ни се обадете!

 

Магазини Лазур-паркети ламинат София - Вие избирате!