За Нас | Лазур Паркети Магазин за ламинат паркет подови настилки

ЛАЗУР ПАРКЕТИ

 

ЛАЗУР ПАРКЕТИ

 

Искате ли без да обикаляте и да губите време да се запознаете на едно място с всички декори ламиниран паркет, който се предлага в София ? Искате ли да получите всичко това, което Ви е необходимо - на конкурентни цени и бързо ?

Тогава Вие сте попаднали на точното и правилно място! Ние от фирма Лазур- паркети ООД, със своите магазини в София сме готови да ви осигурим най-качествените подови настилки -ламиниран и трислоен паркет, външни и интериорни врати както и всички видове щори при това на конкурентни цени.

 

Защо да изберете?

Защото ние се грижим за нашите клиенти, предлагаме избор из между над 650 декора ламинат. В нашите магазини продаваме най- добрите подови настилки от всички от европейските производители. При закупен от ЛАЗУР - ПАРКЕТИ ламиниран паркет сме осигурили безплатен транспорт за рамките на София, безплатна подложка и качествен безплатен монтаж. Ние предлагаме и най- големият избор на первази и лайсни. Всичките ни продукти са със сертификат за качество и отговарят на екологичните стандарти. Качествени материали с красив външен вид и конкурентна цена - това са много важни характеристики, които са важни и за нашите клиенти и ние да вземе това предвид. В магазините си предлагаме и голямо разнообразие на тапети-както български, така и немски, блиндирани, интериорни и алуминиеви врати а също така и всички видове щори. Стремим се да може да декорирате дома си и да му дадете нов облик. Съобразявайки се с икономическата обстановка предлагаме ламинати на промоционални цени и актуални отстъпки.

Предлагаме избор из между повече от 60 декора качествен трислоен паркет с осигурена доставка и качествен монтаж.

Предлагаме избор из между 16 цвята интериорни вратис осигурена доставка и качествен монтаж.

 

Чрез сътрудничеството си с Лазур-паркети, вие не само придобивате качествени продукти, но също така ще получите експертната ни помощ, от отлични специалисти.

Винаги се придържаме към принципите :

Коректност – никога не приемаме капаро за ламинат или друг продукт ,който не бихме могли да доставим или монтираме както сме се договорили. точност- спазваме уговорките за ден и час както за доставка, така и за монтажа на ламиниран паркет – никога ние не променяме уговорения ден или час, освен ако клиента не пожелае промяната. Естествено ние вземаме след монтажа останалия материал- ламинат (на цели кашони) ,первази ,ъгли и лайсни и връщаме ( приспадаме ) парите на място, в момента на приключването на монтажа.

 

Магазини ЛАЗУР са отворени за Вас!

Насладете се и се потопете в света на красотата и оригиналните продукти, а ние и нашия сайт ще Ви представим прекрасна екскурзия в светът на подовите настилки- от паркет и ламинат, както и на врати и други предлагани от нас продукти !

 

Нашия ЕКИП

Мая Тодорова - управител Лазур паркети

Мая Тодорова

Управител

Ивета

Ивета Долджева

Консултант

 

НАШИТЕ МАГАЗИНИ - ЛАЗУР ПАРКЕТИ