ЩОРИ И КОМАРНИЦИ

 

ЩОРИ И КОМАРНИЦИ

 

ЩОРИ

Правилно подбрани и разбира се поставени , щорите незабавно ще създадат изключителен комфорт и уют във всички стаи. Всички Вие сте забелязали, че когато не са сложени щорите или ги свалите за периодичното им почистване , то къщата изглежда някак си по- празна. Сега производителите и дизайнерите вече предлагат огромен и пълен избор на много различни варианти за всичките видове щори... както за хоризонталните щори,така също и за вертикалните щори.

 

Какви са най-добрите и качествени щори ? Кои са по- добрите като вид : хоризонтални щори или пък вертикални щори ? Отговорът на този въпрос може би се крие не само в равнинноста на ламелата ( хоризонтална или вертикална ), но също така зависи от материала и формата на прозореца. Днес вътрешните щори са популярна алтернатива на традиционните завеси. Чрез щорите може добре да се контролират количеството светлина, която идва през прозореца. И най-важното, те са подходящи за всичките видове прозорци, които имате. Вътрешните щори могат не само да предпазят от нагряването през лятото, но също и се намалява загуба на топлината през зимата.

 

ТЕКСТИЛНИ ЩОРИ

Предлагаме всички видове текстилни щори :

 

- Вертикални щори

 

текстилни вертикални щори

 

Роло щори

 

роло щори цени цветове

 

 

Щори "Ден и нощ"

 

щори ден и нощ

 

РИМСКИ ЩОРИ

 

римски щори

 

КОМАРНИЦИ

Макар че нямат нищо общо с интериора, комарниците са друг аксесоар към прозорците. Основната функция на комарниците е да предпазват помещенията от влизане на насекоми.

 

Според начина на отваряне има няколко вида комарници :

- статични

- отваряеми на панти

- ролетни комарници

 

Всички видове комарници се произвеждат се и предлагат по размерите на Вашият прозорец.

Неотваряем комарник... Повече>

Комарник на панти... Повече>

Ролетен комарник... Повече>

Врати на панти против насекоми ... Повече>

 

Магазини Лазур щори София - Вие избирате!