ПОДОВИ НАСТИЛКИ- винилови настилки, ПВЦ настилки

 


ВИНИЛОВИ НАСТИЛКИ, или по-познати като БАЛАТУМ

Балатумите се изработват  от поливинилхлорид (PVC) - полимер, който се използва в различни области на човешката дейност. Поливинилхлорида е екологичен и  хигиеничен материал (използва в медицината), тя не абсорбира миризми и цветове като запазва своите качества при всяка температура.

 

Предимства на балатума – лесен монтаж, устойчив на влага,добра звукоизолация и топлоизолация, дълготрайност на покритието.


Богатият избор на дизайни,голямата палитра от цветове и текстури на балатумите ще Ви позволи да откриете идеалния под за всяка стая и при ограничен бюджет .


Широка палитра от цветове и текстури  при балатумите ще ви позволи да откриете идеалното подови покрития за всяка стая .


МОКЕТ

Потопете се в топлината и красотата на мокетите,  внесете цвят, текстура и уют  на вашият под !


Мокета е една позната и популярна подова настилка в продължение на десетилетия по много  причини –създават чувство за топлота, намаляват шума.

 

Друго предимство  е че мокет се поставя много лесно и бързо-просто за няколко часа може да промените пода си сами, без да се използват инструменти.

 

И на края, но не на последно място-като предимство-ниската цена  спрямо други подови настилки.

 

И при тази подова настилка има голямо разнообразие както на цветове и десени, също така мокет се произвежда и на различни дебелини, както и качества.

 

Винилови подови настилки

Професионалните и полу професионални  подови настилки, които предлагаме се произвеждат от фирма Tarkett – производител с дългогодишен опит в производството на подови настилки и доказал се на пазара реномиран производител чрез качеството на своите продукти.

 

Всички професионални винилови подови настилки отговарят на европейските норми за качество и критерии за екологично чисти продукти.


Професионалните подови настилки са предназначени за помещения с голямо натоварване на подовете  като  магазини, офиси, заведения за хранене, училища, лечебни заведения и други.


Тези настилки са разделени в много колекции, разработени да съответстват на спецификите и изискванията на различните помещения.

Всички те са с висок клас на износ устойчивост, устойчивост на влага, против хлъзгащи се характеристики, по-лесни са за почистване и поддръжка.

 

Предлагат се в много цветове и декори.

Повече за виниловите настилки

 

Магазини Лазур паркети-качествените решения за Вашия под!

За да ПОРЪЧАТЕ ПОДОВИ НАСТИЛКИ или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!