АЛУМИНИЕВИ ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

 

Като вложен материал може би най доброто съчетание е при алуминиевите щори. Те са всепризнатите лидерите по отношение на комбинацията от функционалност, здравина, надеждност и дълготрайност. Дизайна на тези видове щори е популярен от много години на Софийският пазар. Важно предимство, отнасящо се за тези щори, е възможността им да се монтират във всякакви помещения, независимо дали е апартамент, къща или в офис.

 

Хоризонтални алуминиеви щори са предпочитани като интериорно решение от практична страна, защото лесно могат да бъдат почистени от прахта. Те могат да се забършат със суха или при необходимост влажна кърпа, както и да се използва прахосмукачка. Ако са силно изцапани, могат да бъдат откачени от корниза им, за да може да ги измиете с препарат, с топла или пък студена вода.


Горните уникални качества и предимства, и разбира се че не на последно място са приемливите цени отдавна са наложили щорите, изработени от алуминий много популярни и харесвани.

 

Алуминиевите щори може бъдат монтирани към всякакъв вид дограма. Според начина, по който се закрепват - те биха могли да бъдат поставени както върху стъклото директно, така и върху дограмата.


В нашите магазини предлагаме щори по индивидуална поръчка – изработват се точно по ваши размери, както и в цветове по Ваш избор !


За ПОРЪЧКА на АЛУМИНИЕВИ ЩОРИ по Ваш размер в Лазур паркети, може да отправите запитване към нас, използвайте имейла за контакт или просто да ни се обадите!

 

Цветовете на алуминиеви щори в магазини Лазур - предлагаме да изберете от 21 цвята на ламелата и 7 съответни цвята на профила. Възможно е да поръчате и комбинация сред тези цветове. Цена за хоризонтални щори :

Цени на хоризонтални щори :

Можете лесно и сами да пресметнете цената на необходимата Ви щора- премервате широчина и дължина и след това намирате квадратурата като умножите ширина по дължина , в метри)


Цената е 16,20 лева на квадратен метър и е за изработка на един брой БЯЛА щора !


Щорите в цвят и металик са с цена 18 лева на квадратен метър.


В тези цени са включени изработката на един брой щора с вашият размер и цвят, а също така и планки, необходими за закрепването на щората.


Ако прецените и имате необходимост, съответно можете да поръчате допълнително :
Фиксатор - той държи щората по плътно до прозореца когато се отваря или има вятър. Цена - 1,50 лева за 1 брой щора
или
"Странично водене"- то държи монтираната щора прилепена към прозорец или дограма даже и ако имате прозорец с напречно отваряне. Цената е 4,50 лева за 1 брой щора

Гаранция – 3 години
Срок за изпълнение – до 5 работни дни

Цената за доставката до посочен от Вас адрес, ако е в рамките на София е 10 лева
Цена за монтаж на 1 брой щора – 3лв.

 

За ПОРЪЧКА на ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ по Ваш размер в магазини Лазур или да отправите запитване към нас, то използвайте форма за контакти или пък просто ни се обадете!!

 

Магазини Лазур-паркети ламинат София - Вие избирате!