ТЕКСТИЛНИ РИМСКИ ЩОРИ

 

Перфектното предложение между качество на текстила в съчетание с изящество, неповлияно от времето

Римските щори са сред  фаворитите от текстилните щори. Те биват не само слънцезащитно средство, но и прекрасен акцент в интериора Ви. Този вид щори ще създадат атмосфера на романтика и топлина в дома Ви.

 

 

Представяме Ви 2 варианта  :

  • - Римски щори „ АУРА‘‘
  •  римски щори цени цветове, десени
  • -

    Перфектно предложение, съчетано с опростен принцип на работа. Състоят се от релса за закрепване към прозореца и текстилно платно, което се повдига и съответно спуска до желаната към момента от Вас позиция, посредством надипляне в горната част, при релсата.

 

Римски щори „ ФАБИО“

  • римски щори стандарт цени цветове и десени
  • Тези текстилни щори са подходящ избор за онези от Вас, които целят лукс в съчетание с добро засенчване. Избора Ви е из между 86 различни цвята и декора.


В нашите магазини римските  щорите, както и всички други видове текстилни щори, се предлагат по индивидуална поръчка – изработват се по вашите размери и в цвят по Ваш избор !

 

Цветове на текстилни роло щори : Предлагаме избор от около 200 цвята на текстила. При повечето модели има и опции за цвят на корниза.


Гаранция – 2 години
Срок за изпълнение – до 7 работни дниЦена за доставка до ваш адрес в рамките на София – 10 лв
Цена за монтаж на римски  щори – 3 лв. за брой щора.

 

 

За да ПОРЪЧАТЕ ТЕКСТИЛНИ РИМСКИ ЩОРИ по Ваши размери или отправите запитване към магазини Лазур, използвайте формата за контакти или просто ни се обадете!

 

Магазини Лазур- паркети София - Вие избирате!