винилови настилки, ПВЦ настилки

 


ПОЛУПРОФЕСИОНАЛНИ ВИНИЛОВИ НАСТИЛКИ - тези ПВЦ настилки са предназначени за домашни помещения, но и също така и за натоварени, обществени помещения и сгради.Подходящи както за домашни помещения, така и за натоварени обществени помещения. Те имат отлични характеристики в съчетание с разумна цена.

Колекцията SMART се отличава със своята превъзходна устойчивост, лесна поддръжка и лекота за полагане. Тези PVC настилки са с висока устойчивост на влага и против хлъзгащи се характеристики.
Обща дебелина – 2,20 мм
Дебелина на защитният, прозрачен слой е 0,5 мм
Цена – 26,90 лева за кв.м.

Колекция Force - Изключителна конструкция, която е подсилена и чрез допълнителен защитен пласт ( така познатата Tarkett PUR защита или Extreme protection)- този колекция подови ПВЦ настилки е около 7 пъти по-устойчива, от колкото други със стандартната PUR защита. Колекция Force се препоръчва за офиси, училищни стаи и коридори, магазини и други помещения в които има постоянен човекопоток.
Общата дебелина е 2,50 мм
Дебелината само на защитният прозрачен слой е 0,6 мм
Цена – лева за кв.м.

Tarkett 201 е хетерогенна винилова PVC настилка, която е подходяща от леко натоварени до умерено натоварени с движение подове на помещения. Най горният слой - Extreme protection осигурява отлична устойчивост на износване, надраскване и лесна поддръжка.
Обща дебелина – 2,00 мм
Дебелината на защитният прозрачен слой е 0,6 мм
Цена – лева за кв.м.


ХОМОГЕННА винилова настилка TARKETT

Хомогенните подови PVC настилки са оптимално решение за подове в обществени помещения където има висока степен на натоварване. Хомогенното покритие е еднакво като структура и изображение по цялата дебелина и тези настилки могат да бъдат многократно възстановявани при необходимост.

С подходящи грижи подът ще остане безупречен през целия срок на експлоатация – 25 години, а може и много повече са най-подходящи в помещения, в които е важно не само износоустойчивост и дизайн, но показатели като хигиеничност и пожарна безопасност.

 

Професионални ХЕТЕРОГЕННИ винилови настилки TARKETT

Хетерогенните подови ПВЦ настилки са предназначени за подове в помещения с висока степен на натоварване. Повишения защитен PVC слой, заедно с компактната основа осигуряват високата устойчивост на балатум и възможно най-дълго да се запази оригиналния вид на пода.

Тези подови настилки не изискват допълнителни разходи за поддръжката им по време на използването им. Отговарят на всички хигиенни изисквания и изисквания за пожарна безопасност.

 

ВИЖТЕ КОЛЕКЦИИ ВИНИЛОВИ НАСТИЛКИ

Магазини Лазур-паркети София - Вие избирате!!

За да ПОРЪЧАТЕ ПОДОВИ НАСТИЛКИ или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!