LVT настилки, винилови подови настилки

 


Защо да изберете LVT настилки за Вашия под

Тези относително нов вид подови настилки набират все по- голяма популярност поради това, че имат много широк диапазон на приложение.
За какви помещения са подходящи виниловите плочи?
За всякакви домашни помещения като спални, всекидневни, кухни, включително за коридори и бани, ако в банята има душ кабина;

За всякакви обществени помещения, ако избраните ПВЦ плочи са с висок клас износо устойчивост. Подходящи са за подове в магазини, офиси, хотели, заведения и всякакви други вътрешни помещения.>

Предимства спрямо подовете от дърво: Основните предимства на тези настилки, сравнено с ламиниран паркет или под от естествено дърво е, че са устойчиви на вода и влага. Тези настилки могат да се почистват с дезинфектиращи препарати.

 

Предимства спрямо керамичните подове:

Сравнено с керамичните подове( плочки, гранитогрес и други подобни), тези настилки се монтират значително по- лесно и бързо, не се налагат мокри процеси. Освен това получавате топъл под, както при ламината.

Предимства спрямо професионални ПВЦ настилки

Сравнени с професионалните винилови настилки, предимството на тези плочи основно се състои в разнообразието на декори и текстури – добива се изглед и усещане на допир като на естествено дърво или гранит, което е по- подходящо за интериор в офиси, магазини или заведения. Монтажа е  по- бърз като технологично време ( не се изисква специализирана техника и изчакване между различните операции при полагането ).Основни характеристики на тези винилови настилки

 1. - Водоустойчива подова настилка – за подовете с тези настилки не е проблем мокренето;
 2. - Екологично чист продукт, без наличие на фталати;
 3. - Висока механична и химическа устойчивост;
 4. - Антистатични настилки;
 5. - Неплъзгаща се настилка;
 6. - Устойчивост на високи температури;
 7. - Устойчивост на дезифектанти;
 8. - Лесна за почистване повърхност;
 9. - Трайна подова настилка;
 10. - Малка дебелина на плочите и не се променя сериозно височината на пода;
 11. - Подходяща за поставяне при наличие на стандартно подово отопление;
 12. - Топла подова настилка;
 13. - Подходяща за полагане върху всякакъв твърд и равен под;
 14. - Бърз монтаж.
 15. Всичко това, в съчетание с все по-голямото разнообразие от цветове и декори прави тези подови настилки предпочитан избор за все повече помещения.

 

ВИЖТЕ КОЛЕКЦИИ ВИНИЛОВИ НАСТИЛКИ И АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ

 

ОТНОСНО ВИНИЛОВИ НАСТИЛКИ И МОНТАЖА ИМ

Магазини Лазур-паркети София - Вие избирате!!

Ако имате въпроси относно тези настилки, свържете се с нас по удобен за Вас начин – телефон, имейл или заповядайте на място в нашият магазин!