ламиниран паркет epi ламинат епи лого

 

ламиниран паркет 8 мм АС-4 клас 32


Ламината е най-популярната и използвана подова настилка през последните години както в света,така и в нас .До голяма степен може би това се дължи и на колекции ламинат 8 милиметра клас 32 АС- 4. Тези ламинати са много подходящи за всички домашни помещения като хол, кухня, спалня, детска стая и коридор.В зависимост от производителя гаранцията на ламинираните паркети в този клас варира от 12 – 15 години, като при някои фирми производители и надвишава 25 години.
Също така ламиниран паркет 8 милиметра клас 32 АС- 4 се препоръчва и за обществени помещения като офиси, магазини, фризьорски салони, заведения, учебни стаи и много други.Фабричната гаранция на покритието срещу износване и избледняване при различните производители е различна,но при всички е повече от 5 години.

 

Поради голямата издръжливост на ламинатите от този клас и приемливата цена, то това е най – добрият ламинат като съотношение качество към цени. Ламинат 8 мм е много популярен като дебелина поради факта, че може да се използва като подова настилка в различни помещения на приемлива цена . Той има много предимства пред ламинати с други дебелини, сред тях е много доброто качество и уникален дизайн, тъй като покритието на ламината може да повтори най-различни физически модели и необичайни схеми. Има специална класификация на издръжливостта на ламинат, която важи за всички дебелини. Тази класификация се отразява в двете цифри. Първата цифра (2 или 3) означава принадлежност към областта на употреба: за домашни помещения и за търговски такива най – подходящият ламинат - започва с цифрата 3. Втората цифра в класификацията (1, 2 или 3), показва здравината на покритието. Колкото по-голяма е, толкова е по издръжлив ламината, съответно е и с по- високи цени. От това следва, че най-издръжлив и износоустойчив , съответно и на по- високи цени са ламинатите клас 33. Този ламиниран паркет, макар и на по – висока цена се характеризира с устойчивост на влага, на температурни промени, издръжлив на битова химия и на механични повреди. Срокът на експлоатация на подови настилки от клас 32 е повече от 10 години. Ако се използва такъв ламинат в жилище, може да се гарантира и до 25 години перфектен вид на пода Ви. Поради тези показатели и за тези си характеристики цената е ниска на практика за качеството, което получавате.

Ламиниран паркет 8 милиметра клас 32 АС- 4 предлагаме от всички европейски производители :

около 25 декора ламинат Krono original на цена 17,90 лева за кв. метър,
около 15 декора ламинирани паркети Kaindl на цена 17,60 лева за кв. метър ,
около 20 декора ламинати Eger на цени от 18,20 до 19,40 лева за кв. метър ,
около 15 декора ламиниран паркет Kronopol на цена 18,20 лева за кв. метър,
около 40 декора ламинати Kronotex на цени от 16,00 до 18,20 лева за кв. метър,
около 15 декора ламиниран паркет Kronoswiss на цена от 17,90 до 18,70 лева за кв. метър
около 10 декора ламинат колекция Easy Line на Tarkett на цена 18,20 лева за кв. метър
над 45 декора ламинат Tarkett на цени от 24,50 до 27,50 лева за кв. метър


Тези цени са с включени :
- ламиниран паркет 8 мм клас 32 АС-4
- монтаж на ламинираният паркет
- подложка с дебелина 2 мм
- транспорта в рамките на град София.
Цените са актуални при покупка на над 15 квадратни метра ламинат.

В магазини Лазур паркети може да видите и поръчате над 200 декора ламинат 8 милиметра клас 32 АС- 4 на конкурентни цени !

За да ПОРЪЧАТЕ ЛАМИНАТ 8 мм или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!