ИНТЕРИОРНИТЕ ВРАТИ - врати към Вашият уют !

 

НАД 1000 БРОЯ В НАЛИЧНОСТ - КАЧЕСТВЕНИТЕ ВРАТИ НА КОНКУРЕНТНИТЕ ЦЕНИ !


Технически характеристики на интериорните врати :

При всички плътни врати е стандарт крилото да се състои от дървена рамка, обикновенно от ела. Върху нея има две MDF плоскости, всяка с дебелина от 6 мм. Между тези плоскости има надлъжно оребряване. То прави тези врати по-устойчиви на деформиране и изкривяване. Пълнежа е пчелна пота или минерална вата. Тези материали правят вратите Ви шумоизолиращи и топло изолационни. Върху МДФ плоскостите, при висока температура и под налягане, но без използването на лепила е положено PVC покритието, което има дебелина от 0,16 мм. На практика няма възможност да се разлепи така поставеното фолио. Поради тази причина вратите от една страна са екологично чисти ( притежават сертификат ISO14001). От друга страна интериорните вратите са влагоустойчиви, но не са и водоустойчиви.

 

Възможни цветове на предлаганите интериорни врати :

Основно има два цвята за интериорни врати, които може би най- харесваните - венге или златен дъб. В магазини Лазур предлагаме и други цветове като орех, светъл дъб и бели. Условно интериорни врати като модел се разделят на плътни и врати със стъкло .

Голям избор - из между многото модели врати с остъкление!
Наличните размери за интериорни врати Класик са : ширина на вратата с каса – 68 см, 78 см, 88 см и 98 см. Съответно зидарският отвор за тези размери трябва да е минимум 72 см, 82 см, 92 см или 102 см . Височина на вратата с каса – 203 см, съответно необходимата височина на зидарският отвор трябва да е не по - малко 205 см. Широчина на касата на вратата – посредством регулиращата се каса и чрез помощта на разширителните первази, то нашите врати може да бъдат поставени на почти всички дебелини на стените - от 7 см до 44 см.

 

Алуминиеви врати, врати за баня - както налични, така и по поръчка както бели, така и в 4 дървесни декора- златен дъб, венге, тъмен орех и махагон.
Размери :по размер на клиента, нерегулируема каса с ширина 7 см и с възможност за едностранен или двустранен перваз.
Алуминиевата врата може да бъде плътна или със стъклопакет - има избор на цветове и модели стъкла или огледала.


Предлагаме следните интериорните врати :
врати от серия Класик в цветове орех, венге, златен дъб, светъл дъб и бели. Избор из между 11 налични модела в тези цветове.Всички модели с налични размери и цени може да разгледате от ТУК.


Български интериорни врати с производител Евростил. Избор из между 21 модела. В зависимост от покритието си са с покритие микроламинат(налични цветове снежен дъб, дъб Оксфорд и черен дъб), с релефно покритие (налични цветове Arctik и Tereno),както и с покритие Alkorcel (налични цветове white, capuccino pamploma).Моделите, както налични размери и цени може да разгледате от ТУК.

Интериорни врати Gradde- предлагат се 9 модела в цветове орех Ребека, череша Сан Диего,дъб Вераде, Сибирска лиственица, ясен Вералинга и Шведски дъб.Цени на всички моделите в предлаганите цветове и размери вижте от разгледате от ТУК.

Вижте нашите предложения за интериорни и блиндирани врати

При интерес от Ваша страна, можем да осигурим :
- безплатно вземане на размерите, за София
- безплатно изготвяне на конкретни и точни оферти
- експресна доставка
- осигуряваме също бърз и качествен монтаж на вратите

В магазини Лазур предлагаме качествени врати с конкурентни цени, а съчетанието на подходящ цвят и модел ще оставим на вас !

 

За да ПОРЪЧАТЕ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ или отправите запитване към Лазур паркети, използвайте формата за КОНТАКТИ или ни ЗВЪННЕТЕ !