ФОТО ЩОРИ ТЕКСТИЛНИ, ВЕРТИКАЛНИ

 

- Какво е?
С появата на новото предложение на пазара - или печат върху текстилни щори, вече можем да твърдим, че се покриват няколко функции: за създаване на подходящо настроение и домашен уют, освен традиционната функция на щорите.
Върху плата на тези видове щори могат да бъдат отпечатени : лого, картинка, цветни изображения, описания или даже реклама. На практика всяка картина по избор на клиента може да бъде отпечатана върху вертикални текстилни щори.
Отпечатването на изображението има висока наситеност на цветовете, яснота на линиите и образът е с абсолютна устойчивост на вода и на износване.
Предлагаме също и огромен каталог от изображения за фото щори – за всички стаи – хол, всекидневна или кухня. Специално внимание сме отделили на подбора на каталога с детски фото щори.
Чрез предлаганите от нас фото щори ще си помогнете да се създаде уникален стил и дизайн на всяко помещение.

 

При този вид щори потокът на светлина може да се регулира чрез механизъм,който извършва завъртане на ламелите около оста им. Освен това всяка щора има и механизъм,чрез който щората може да се събира в единият край или да се разделя на две –по средата или в двата края.
Най – важното за тези текстилни вертикални щори е, че  темата, стила, настроението  и цвета на изображението се определя индивидуално от клиента.

имате неограничени възможности : 


- архитектура
- абстракция
- пейзажи
- романтика
- природни явления
- цветя
- животни
- по ваши снимки


Гаранцията на тези щори е 2 години
Срока за изпълнение ( изработка и доставка) – до 7 работни дни

след като одобрите и капарирате в някой от нашите офиси

 

 

Цени на ТЕКСТИЛНИ ФОТОЩОРИ- цена за текстил - 48лв за квадратен метър
Цена на корниз и планки за закрепване към таван – 24 лв. за линеен  метър .

Цена за доставка до ваш адрес в рамките на София – 10 лв
Цена за монтаж на хоризонтални  щори – 4,50 лв. за линеен метър

 

Вижте 316 ПРИМЕРНИ ВАРИАНТИ За ФОТО ЩОРИ

 

Как да поръчате ФОТО ЩОРИ

Фото щори за  прозорци все по- често се избират за офиси и магазини.  Това позволява използването на щората за реклама както и място на важна информация като :
- лого
- характеристики на стоките,
- име на услуги и цени.

Можете да изберете снимка  от каталога ни за използване за щора,  която е идеална за интериора на вашия дом, както и офис, хотел, магазин или ресторант. Можете също така да ни изпратите по ваша преценка  снимка за използване . Изисквания за печат може да Ви кажем,ако се свържете с нас.
За гр. София можем да ви предложим и посещение у дома Ви.
Нашите специалисти могат да отидат на място за да вземат размери за щорите.
Също така, можете да направите  самостоятелно измерване и да ни дадете размерите вие.

За да ПОРЪЧАТЕ ОТ ХОРИЗОНТАЛНИТЕ ФОТО ЩОРИ по Ваши размери или отправите запитване към магазини Лазур, използвайте формата за контакти или просто ни се обадете!

 

Магазини Лазур-паркети София - Вие избирате!