Чудотворки лого

 google Facebook/parketilazur

 

Ламинат Swiss Krono PLATINIUM

Комфорт, красота и издръжливост.

Оформянето на собствената среда е за съвременния човек инструмент за търсене на създаване на идентичност. Интериорите, в които живеем, изразяват мечтите, амбициите и нуждите ни и описват нашето чувство за принадлежност, начин на живот и страсти.

Изборът на настилка не е само въпрос на цветове и формати на мода, но е преди всичко производно на нашата система от ценности и емоции, които свързваме с определени обекти и места.

Избирайки  настилка на марката PLATINUM SWISS KRONO, Вие  избирате високото качество, изключителна  естетика и уникални ламинирани паркети, чрез които изразявате Вашата индивидуалност.

Всички ламинати под тази марка гарантират комфорт, издръжливост и много добри полезни свойства, като  устойчивост на цветовете и антиалергичност. Те могат също така да бъдат поставени  над  водно отопление на пода и лесно да се поддържат и почистват. Наистина, не само ламинираните панели PLATINIUM SWISS KRONO предлагат прекрасно качество, но цветовият им обхват, от класически дъбови декори  до цветовете и структура  на екзотично дърво. Създава се атмосфера и се подчертава естеството на интериора.

Ламинирани паркети, вдъхновени от скандинавските стилове, декори в нюанси на сиво, както и леко жълтеникави или бежовите нюанси могат да бъдат намерени практически във всяка колекция. Ламелите ламинират паркет  са с елегантен елемент за покритието на по- малки стаи, тъй като допринасят за деликатност и пространственост на интериора. Тъмните и по- интензивни декори създават отличен фон както за тежко, стилно бюро в представителен  офис , така и за елегантен кожен диван в модерен хол. Те са създадени за да претворят елегантността и изискания вкус.

ПЛАТИНИУМ на SWISS KRONO  е широка гама от различни  ефективни повърхностни структури, от автентичени, имитиращи  дървесната структура до модерни линейни структури. Те могат да имитират лакиран под, но също така и омаслено естествено дърво. SWISS KRONO предлага и нова, триизмерна синхронна структура  - 3D, при която  външният  вид и при докосване практически не се разграничава от естественото дърво. Надявам се, че подовете от тази колекция  ще претворят вашите мечти и очаквания реалност , ще допринесат комфорт и  красота на вашия дом, но и ще Ви донесат само  положителни емоции.


Web Analytics