Чудотворки лого

 google Facebook/parketilazur

 

Ламинат Swiss Krono AURUM

AURUM – подовата  настилка  за взискателни клиенти

Колекцията AURUM е най-иновативното производство под марката  SWISS KRONO.
При тези  колекции  ламиниран паркет е намерен начина  да се превъплати съвършенството на дървеният под  в интериора, както визуално, така и на допир. Създадени са да отговарят на очакванията и на най-взискателните потребители. Тук  всички  декори са отнесени  към различен аромат, визия, вкус или външен вид. Тези ламинирани паркети  добавят уникален характер на пода, създават съвършен и хармоничен стил.

AURUM е проектиран да захрани сетивата ви и да подчертае индивидуалния характер на всеки дом!

При  Swiss krono  Aurum  Flooring е обърнато внимание на всеки малък детайл. Всичко в тези декори е подчинено на създаването на под за най-взискателните клиенти, които ценят високото качество и естествения дизайн на уникални дървестни декори.

Aurum  ламинатите се характеризират със специална повърхностна структура - синхронно 3D.
Уникалността на това покритие се изразява в отлично и синхронно изображение на дървото -  рисунка и структура, перфектно комбинирани заедно. В резултат на това дървесната структура
е не само добре видима зрително , но и се  усеща  при  докосване.
Всичко това е допълнено от четиристранната  V-образна фаска, благодарение на която снадките  между отделните панели са  модерни и естетически привлекателни. Това  придава на целият под един изключителен характер.

Качество и екологичност :
Подовите настилки  SWISS KRONO се произвеждат с висококачествени суровини, които не съдържат опасни вещества.
Ламинираният паркет е  естествен продукт, който е направен от 80% екологично дърво. SWISS KRONO го гарантира чрез притежаването на сертификат FSC.
Продуктът с най-високо качество -  отговаря и е сертифициран  по  ISO 9001: 2008 система за управление на качеството.

Вижте, докоснете и почувствайте!


Web Analytics