Чудотворки лого

 google Facebook/parketilazur

 

Предимства на ламината

Външният вид на качествените ламинати прави подовете практически неразличими от истинското дърво.

 

Външният вид на качествените ламинати прави подовете практически неразличими от истинското дърво. И все пак- те не са изработени от масивна дървесина.

Реално ламинираният паркет представява слепени дървени частици, покрити с декоративен слой. Ламелите ламинат имат различни дебелини, широчини и дължини. Също така предлаганите ламинати могат да са с фабрична фаска или без. Покритията на ламината са разнообразни - както в различни класове износоустойчивост, така и различни структури и релеф на покритието.


Ламинираният паркет вече от деситилетия присъства в интериора ни, популярна и обичана подова настилка е поради следните причини:
- Лесен и бърз монтаж. Врамките на няколко часа пода на една стая може да бъде напълно готов за използване.
- Екологични подови настилки. Ламинатите са направени от естествена суровина, предимно от дърво. Тези подови настилки са изработени от HDF платна, върху които се нанася декоративен слой. HDF платната се състоят от около 90% дървени частици и 10% свързваща смола, която от всеки производител се гарантира, че е екологична.
- Широка гама от декори. Голямото разнообразие от цветове, нюанси и декори може да създадете подходяща атмосфера във всяка стая – от популярните дъбове, предлагани във всякакви цветове до имитациите на теракот и мрамор. При избор на ламиниран паркет почти няма вариант да не намерите най- подходящият за Вашия интериор декор.
- Широко приложение на подовете с ламиниран паркет. В домовете ламината е подходящ за всекидневни, спални, детски стаи. Качественият ламинат е подходящ и за кухни и коридори. Реално ламинираният паркет не е подходящ единствено за баните и тоалетните у дома.
Тези подови настилки, съответно с по- висок клас на износване често се използват в търговски обекти като магазини, ресторанти, офиси и хотели.
- Приемлива цена. Ламинираните паркети , сравнени с други подови настилки са с прекрасно съотношение качество / цена и са един чудесен вариант за подовете, без да се натоварва излишно бюджета за ремонт.

Вижте нашите предложения за ламинат

 Имате въпроси?
Свържете се с нас на тел. 0886 18 4000 , попитайте ни чрез имейл или заповядайте на място в магазина.
Ще се запознаем с Вашата ситуация и ще Ви консултираме за най- подходящото решение за Вас.


Web Analytics