Защо да изберете LVT настилка

Защо да изберете LVT настилка ?

LVT подовите настилки – това е бързо и сравнително лесно решение, без мокри процеси при монтажа. Същевременно получавате топъл на допир под, който е водоустойчив и издръжлив на голям трафик.

vinilovi plochi lvt lazurМоже да сте сигурни че решението ви е правилно, избирайки LVT настилки за пода във Вашия магазин, офис, заведение или за натоварените подове на дома Ви. Това е така, защото Вие търсите бързо решение, но разбира се и качеството е важно за Вас.
Ако искате подът Ви да се почиства лесно, но освен това:
- да е устойчив на вода и дезинфектанти като теракота;
- да бъде не само красив, но и топъл под, който да е в голяма степен противо хлъзгащ както е пода с ламиниран паркет;
- да е с качествено покритие, което да не се износи бързо, въпреки голямото натоварване както е при професионалните подови настилки,
то тези настилки са Вашето решение!
Сравнено с други, подходящи за Вашите нужди подови настилки, може би цената на квадратен метър е по- висока. Но не забравяйте да направите и реално сметка колко би Ви струвал реално пода в завършен вид и колко време би отнело сравнено с терикот или гранитогрес.

При нас може да намерите голямо разнообразие на LVT настилки – над 50 декора със срок на доставка между 3 до 5 работни дни. Също така може да видите и много други декори, които можем да Ви доставим в рамките на около 20 работни дни.
Осигуряваме и при желание от Ваша страна извършването на качествен монтаж в кратки срокове.
Заповядайте в магазина ни за да разгледате различните подови настилки, за да си харесате най- подходящия декор. Ако се съмнявате в равността на пода ви или имате специфични въпроси относно монтажа, не може да прецените необходимата квадратура или нещо друго, то наш служител може да Ви посети и консултира на място.

Още по отношение на тези настилки – от ТУК

Разгледайте нашите предложения от ТУК или в ОН-лайн магазина ни.

Възползвайте се от нашите актуални промоции - 5% отстъпка от цената на LVT настилки с клик система за монтаж !

Ако имате въпроси относно LVT настилките, свържете се с нас по удобен за Вас начин – телефон, имейл или заповядайте на място в нашият магазин.