ЩОРИ '' ДЕН И НОЩ ''

 

Текстилни щори „Ден и нощ “ – създадени от качествен текстил, стилни, практични и много удобни за използване!  Отличават по използваният при тях специален текстилен плат. Той представлява последователно редуващи се ивици от прозрачен и непрозрачен плат. Чрез възможността си за закрепване към стената или тавана, осигуряват голям потенциал за Вашите интериорни решения.  Макар по принцип да са вид роло щори, са с все по- нарастваща популярност и по- предпочитани в съвременния интериор. 

 

Предлагаме на Вашето внимание следните модели :

 

  • Щори текстилни „Ден и нощ “ Стандарт

  •  щори ДЕН И НОЩ  цени цветове, десени
  • -

    Система без водачи, като окомплектовката е с бял цвят, кафяв цвят  или златен дъб. Посредством верижката за управление, може да регулирате интензивността на външната светлина. Това се постига чрез процента на застълване на прозрачната с непрозрачна ивица от плата.

 

Текстилни  щори „Ден и нощ “ Елеганс

  • щори ДЕН И НОЩ цени цветове и десени
  • Представлява система за управление чрез алуминиева кутия и водачи. Възможност за избор на окомплектовката в бял цвят, кафяв цвят и цвят златен дъб. Принципа на управление е като на  „Ден и нощ “ Стандарт


    В нашите магазини  щорите "Ден и Нощ", както и всички други видове текстилни щори, се предлагат по индивидуална поръчка – изработват се по вашите размери и в цвят по Ваш избор !

 

Цветове на текстилни роло щори : Предлагаме избор от около 150 цвята на текстила. При повечето модели има и опции за цвят на корниза.


Гаранция – 2 години
Срок за изпълнение – до 7 работни дниЦена за доставка до ваш адрес в рамките на София – 10 лв
Цена за монтаж на щори "ДЕН И НОЩ – 3 лв. за брой щора.

 

 

За да ПОРЪЧАТЕ ТЕКСТИЛНИ ЩОРИ по Ваши размери или отправите запитване към магазини Лазур, използвайте формата за контакти или просто ни се обадете!

 

Магазини Лазур- паркети София - Вие избирате!