МОКЕТ - ПОДОВИ НАСТИЛКИ

 


Потопете се в топлината и красотата на мокетите, внесете цвят, текстура и уют на вашият под !

 


Мокета е една позната и популярна подова настилка в продължение на десетилетията по много причини –създават чувство за топлота, уют и мекота. Мокета е на първо място може би незаменимата подова настилка що се отнася до изолация и звукоизолация на стаи. При вземането на решение за закупуване на мокет, Вие също така може да преодолеете редица предизвикателства наведнъж - за постигане на естетичен изглед на Вашата стая.

Друго предимство е че мокет се поставя много лесно и бързо- просто за броени часове може да промените пода си сами, без да се използват инструменти.

И на края, но не и на последно място - като предимство- ниската цена  спрямо други подови настилки.

Мокет за комерсиални помещения.


Наречен още и търговски мокет, той се характеризира с топло и шумоизолация и е отличен помощник в дизайна на стаите Ви. Тези мокети ще отговорят на всички изисквания за ежедневна употреба. Основното му предимство е неговата висока устойчивост на износване. Мокети от такъв клас са в състояние да запазят първоначалния вид в рамките на няколко години. Тези мокети са с висока плътност, антистатични са и отговарят на изискванията за пожарна безопасност. Днес такъв мокет се има впредвид преди всичко за офис, бизнес център, хотели, конферентни зали, магазини, ресторанти, казина, кина, клубове и други помещения.

 

Мокет за дома

 

Домашен мокет наричаме мокетът, предназначен за домашна употреба, за подове с ниско натоварване. Обикновено, такива мокети са изработени от полипропилен, полиестер или вълна. Тези мокети са много меки и приятни на допир. Този ненадминат помощник в интериора дава изразителен стил на стаят.

 

 

Нашият онлайн магазин предлага мокети с доставка за София и страната. В магазините ни може да видите мострите и усетите тези мокети, а нашите консултанти ще се ангажират с цялата отговорност да ви помогне да направите правилния избор и да се ангажираме с доставката до дома ви в най – кратки срокове.

 

Моля имайте в предвид, че до31.01. 2018г. няма да предлагаме мокет!

За да ПОРЪЧАТЕ МОКЕТ или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто звъннете !