ламинат цени 8 мм ламинати цена ламинат цени 8 мм ламинати цена декори цветове

 

ЛАМИНАТ 8 мм


В магазините в Лазур паркети ще Ви предложим качествени ламинирани паркети 8 мм с осигурени качествен безплатен монтаж, в кратък срок за изпълнение и разбира се на атрактивни цени. Ламинати с дебелина на ламелата 8 мм се предлагат в класове 32, АС-4 и в класове 33, АС 5.

Най-обобщено, в зависимост от основните характеристики, за ламината може да се очертае следната категоризация :

 

ЛАМИНАТ 8 мм АС- 3 клас 31 - Ламинат с клас 31 на износоустойчивост - тези ламинирани паркети са предназначени за подовете на домашни помещения. За домовете Ви обикновено всички производители гарантират около 10 - 12 години срок, през който ламинат от този клас не би изгубил вида си- да се изтрие покритието или избледнее цвета. Ламинат клас 31 е подходящ и при обществените помещения, при които натоварването е незначително. Предвидимо време за експлоатация - около 2-3 години.

Ламинати цена 8мм ламиниран паркет 8 мм клас 31 ас- 3

ЛАМИНАТ 8 мм с клас 32 АС - 4 - Ламиниран паркет от клас 32 – е с предназначение за обществени помещения, при които натоварването на пода е голямо. Различните производители гарантират различен срок на експлоатация в обществени помещения, но винаги по-голям от 5 години. За същият клас на износване за домашни помещения указаното от различните производители гаранция на покритието е над 12- 15 години,при някои и над 20 години.
Повече за ламинат 8мм кл.32

ламинат цени 8мм ламиниран паркет цени 8 мм клас 32

ЛАМИНАТ 8 мм с клас 32 с ФАСКА - Ако искате да придадете на пода си уникална елегантност, искате Вашият под да придобие очарованието, както и вида на естествено масивно дърво? Ламинираните паркети с фаска - това са най- подходящите ламинати, които Ви трябват.
Повече за ламинати с фаска

ламинат цени 8мм ламиниран паркет с фаска

Имайки в предвид, че се предлагат ламинати с възможни дебелини на ламелите от 6 мм до 12 мм, то най-разпространения и добър според нас е ламината с дебелина 8 мм. Въпреки това, специално внимание е желателно да се отдаде към класа натоварване. От класа на покритието зависи колко дълго ламината ще запази перфектният си първоначален си вид, въпреки натоварването.

 

Производителите използват специален европейски стандарт, известен като EN13329. Най обобщено за този стандарт - състои се от 18 специални тестове, след което покритието на ламината ще бъде приобщен към определен клас. В резултат на общоприетите норми на обичайното,при дебелина на ламелата ламинат 8 мм се произвеждат в двете групи от покрития - за обществена употреба и разбира се за домашна употреба.

Имайки в предвид, че се предлагат ламинати с дебелина на ламелата от 6мм до 12мм, то най-разпространения и добър според нас е ламината с дебелина 8мм. Въпреки това, специално внимание трябва да се обърне към класа натоварване.

Все пак  трябва да се отбележи че за да запази вашият ламинат перфектен външен вид много години, в много случай и в пъти по-дълъг живот от гарантираното от производителя е важно :
- ламинираният паркет да е поставен от добър майстор върху равен под.
- ламината да се почиства периодично с много добре изцедена кърпа и да не се наводнява.


От класа на покритието зависи  колко дълго ламината ще запази първоначалния си вид, въпреки натоварването.

 

Тъй като ламиниран паркет 8 милиметра е подходящ на практика за  всички помещения, то и предлагането е най-голямо. Ламиниран паркет с тази дебелина се произвежда от всички европейски производители, с добро съотношение като качествен ламинат цена.


В магазините си Лазур – паркети ще Ви предложим над 400 декора ламинат 8 мм !


За да ПОРЪЧАТЕ ЛАМИНАТ 8 мм или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!


ламинат kronopol ламиниран паркет кронопол лого ламинат balterio ламиниран паркет балтерио ламинат tarkett ламиниран паркет таркет лого ламинат kronotex ламиниран паркет кронотекс лого ламинат kaindl ламиниран паркет кайндел лого

ламинат kronoswiss ламиниран паркет кроносуис логоламинат epi ламиниран паркет епи лого ламинат egger ламиниран паркет егер лого ламинат berry ламиниран паркет логоламинат krono original ламиниран паркет кроно оригинал лого


Магазини Лазур- паркети ламинат София - Вие избирате!