ФОТОТАПЕТИ ЗА ВАС

 

Съвременните технологии позволяват да се създаде от всяка стая произведение на изкуството. Има различни начини за постигане на уникален интериор, като най- лесният и достъпен е чрез фототапет за стена.
Това е една отлична и същевременно лесна възможност да се подчертае индивидуалния стил на вашия дом, чрез фототапети на стените си ще се превърне стаите в шедьовър на дизайнерското изкуство. Украсете дома си чрез подходящи и ще създаде усещане за уют, стил и неповторимост. Тези немски тапети са подходящи за залепване към стените в спалня, всекидневна, кухня, детска стая и коридор. Тапетите са също така подходящи за магазини или заведения и за други помещения и даже салони.
Тези немски тапети са подходящи за залепване към стените в спалня, всекидневна, кухня, детска стая и коридор. Тапетите са също така подходящи за магазини или заведения и за други помещения и даже салони.
При създаването на този тип декорация са използвани екологично чисти материали, така че такива фототапети можете да си купите спокойно дори за стаята на детето. Те са устойчиви на влага и повечето могат да бъдат многократно измити и почистени.


фототапети цени магазини София Лазур

 

Използвайте фототапети за стената – това е идеалният начин да направите интериора на кафе, ресторант или офис уникален и запомнящ се. Тези тапети не изискват специални грижи, нормално устойчиви са на повреди и износване. Благодарение на съвременни и нови технологии, които се използват за изработка на фототапети, то те не се страхуват от слънчевите лъчи. Също така високото им качество ще ви служи в продължение на десетилетия, за декориране на интериора или фасадата на сградата. Ако сте с творчески характер, ако сте креативен, ако сте истински естет, който знае стойността на истинското изкуство, ако обичате красотата и искате да я виждате във всеки детайл - тогава фототапети за стените са просто създадени за вас.

В нашият онлайн магазин, на ЛАЗУР - ПАРКЕТИ, може да разгледате огромното разнообразие от фототапети, което можем да предложим.
За да имате най – голям избор, можете да поръчате от фототапетите Komar, които може да Ви изпратим по куриер и да получите до 3 работни дни.

Друга възможност е да си изберете от ффототапетите по поръчка. При тях има опцията да изберете размер от трите възможни.

Също така за тези от вас, които желаят да творят или имат подходяща снимка, то ние можем да Ви изработим и доставим желания тапет по индивидуални размери в срок от 3 до 7 дни.

За да ПОРЪЧАТЕ ФОТОТАПЕТИ или за въпроси към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!

 

фототапет за стая