БЪЛГАРСКИ ТАПЕТИ

 

Български тапети се произвеждат в гр. Ботевград от фирма „Алмапласт” ЕООД - лидер в производството на тапети у нас. Тапети се произвеждат от качествени суровини и материали по съвременни технологии.    
Модерни и стилни, от екологични материали и с отлични качества, тапетите са създадени за елегантният съвременен интериор, за уюта на Вашият дом.
Предлагат се основно два класа тапети - хартиени (симплекс или дуплекс) и винилови (ПВХ). Независимо от какъв материал са изработени, всичките български тапети отговарят на необходимите европейските норми както за производството, така и за качеството. Има голямо разнообразие от десени и цветове, подходящи за всеки вкус.


тапети цени тапет София

 

Тапети от колекция „ Симплекс ” са хартиени -направени са от еднопластова хартия като имат лек релеф. Най-голямото им предимство е ниската цена за ролка тапет. Това са най- евтините тапети, подходящи са за спалня и всекидневна. Не са издръжливи на механични увреждания и слаба защита срещу избледняване.
ХАРТИЕНИ ТАПЕТИ SIMPLEX
хартиени тапети алма пласт КЪМ КАТАЛОГА хартиени тапети>

Тапетите от колекция „ Дуплекс ” са произведени от два пласта хартия. При производството им се използват само екологично чисти материали и суровини. Тези тапети е възможно да се почистят с леко влажна кърпа. Има голямо разнообразие от десени и модерни цветове - от много светлите и нежни, до тъмни и екстравагантни. Имате възможността да направите подходящи комбинации от едноцветни тапети с подходящи тапети на цветя в райе в еднаква цветова гама. Тези тапети са подходящи за всички домашни помещения. Всички тапети от тази колекция са с отлично съчетание между цена и качество.
ТАПЕТИ ЗА СТАЯ DUBLEX
тапети за стена български КЪМ КАТАЛОГА...>

Винилните тапети се произвеждат на основа хартия или полиестерен флиз и винилно покритие. Винилното покритие придава на тапета водоустойчивост и по-голяма здравина. Те са много по-устойчиви и на избледняване и на механични увреждания. По-плътни са и визуално заличават неравностите по стените ако има такива. Лесни за залепване към стените и лесно се почистват. Голямо разнообразие от цветове и модели. Виниловите тапети са подходящи за различните Ви стени и помещения,включително от тази колекция може да изберете също тапети за баня.

Размери на ролка тапет : широчина-0,53м и дължина-10м, или една ролка тапет покрива около 5 квадратни метра от стената , ако няма напасване на фигури.

За да ПОРЪЧАТЕ БЪЛГАРСКИ ТАПЕТИ или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!

 

тапети цени на видове тапет